Maaltijdmix voor Toscaanse groenteschotel
	Ingrediënten
	Kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, rozemarijn*, koriander*, oregano*, kurkuma*, tijm*, laurier*. 
	Kruidenmix 2: Zeezout, tomaat*, rijstmeel*, aardappelzetmeel*, paprika*, rietsuiker*, ui*, SELDERIJ*, basilicum*, peper*, lavas*, peterselie*, salie*, antiklontermiddel: silicium dioxide, zonnebloemolie, voedingszuur (citroenzuur)
	Kan mosterd en soja bevatten 
	*van gecontroleerde biologische teelt  
	
		
			
				| Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | 
			
			
				| Energie / kJ | 
				
				
				 | 
			
			
				| Energie / kCal | 
				
				
				 | 
			
			
				| Vetten | 
				3,3 gram | 
			
			
				| - waarvan verzadigd | 
				0,6 gram | 
			
			
				| Koolhydraten | 
				38,1 gram | 
			
			
				| - waarvan suikers | 
				22,8 gram | 
			
			
				| Vezels | 
				7,4 gram | 
			
			
				| Eiwitten | 
				7,6 gram | 
			
			
				| Zout | 
				30 gram | 
			
		
	
 
Bereidingswijze: 
1. Snijd de groente en aardappels in blokjes en zet vast water (150 ml) klaar. 
2. Doe 2 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de groente- en aardappelblokjes toe en bakt deze mee. 
3. Voeg het water toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 20 minuten gaar worden. Af en toe roeren.
Fabrikant:
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland