Schnitzer Ciabatta met olijven bio
Glutenvrij biomaïsbrood met olijven om af te bakken.
Ingrediënten
Water, 28% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 6% olijven* (groene en zwarte olijven*), lijnzaadmeel*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, 3% maismeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, dextrose*, gist*, zeezout, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel*, xanthaangom.
Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.
*van gecontroleerd biologische landbouw
| Voedingswaarde per 100 gram |
|
| Energie |
859 kJ / 205 kcal |
| Vetten |
5,3 gram |
| - waarvan verzadigde vetzuren |
0,7 gram |
| Koolhydraten |
32 gram |
| - waarvan suikers |
<0,5 gram |
| Vezels |
6,6 gram |
| Eiwit |
3,9 gram |
| Zout |
1,4 gram |
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 minuten opbakken of halveren en 2 minuten toasten.
Bewaren
Op een droge plaats bewaren op kamertemperatuur.
Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Fabrikant/distributeur
Schnitzer GmbH & Co. KG
Marlenerstrasse 9
77656 Offenburg
Duitsland